Uw Dakdekker in Noord-Brabant

Direct contact?

zonnepanelen plaatsen

Door de snel stijgende energieprijzen is het plaatsen van zonnepanelen een investering die al snel zijn kosten terug verdiend. De steeds populairder wordende vorm van energie wordt tevens steeds voordeliger. Dakwerken Garant heeft inmiddels al jarenlange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen en adviseert je graag over de voordelen en plaatsing ervan. Bij het vaststellen van het aantal zonnepanelen dat geplaatst kan worden, spelen de volgende factoren een grote rol:

VOORDELEN VAN ZONNEPANELEN

Met behulp van zonnepanelen produceer je zelf stroom en bespaar je tot tientallen euro’s per maand op je energiekosten. Profiteer van al deze voordelen en laat jouw zonnepanelen aanleggen door Daktechniek Garant:

Vraag direct een offerte aan

Dakinspectie t.w.v. €99,- nu tijdelijk GRATIS!

IS MIJN DAK GESCHIKT VOOR ZONNEPANELEN?

Plat dak of schuin dak maakt voor zonnepanelen niets uit. Ze kunnen namelijk op beide geplaatst worden. Bij een plat dak wordt dan gebruik gemaakt van een frame. Zo hebben de zonnepanelen een ideale hellingshoek. Als je zonnepanelen wilt laten monteren is het belangrijk om eerst je dak te laten inspecteren. Als er nog onderhoud of renovatie nodig is dan kan dat nog worden uitgevoerd. Kijk goed na of je dak voldoet aan de volgende punten:

zonnepanelen plaatsen dakwerken garant

HOELANG DUURT ZONNEPANELEN PLAATSEN?

Het leggen van zonnepanelen hoeft, mits gedaan door professionals, niet lang te duren. Vaak zitten ze binnen één dag al op het dak. Tijdens het plaatsen van de zonnepanelen bespreken we natuurlijk ook alle technische details, zoals kabelroutes en bevestigingen. Na het afronden lopen we alles nogmaals na om te zorgen dat alles helemaal duidelijk is. De zon kan na installatie meteen aan het werk.

ZONNEPANELEN PLAATSEN KOSTEN

De kosten van zonnepanelen hangen samen met veel verschillende zaken. Zo is het type dak, het soort isolatie en dakbedekking en de staat van het dak natuurlijk erg belangrijk. Dit beïnvloed ook de prijs. Wanneer je een specifieke offerte wilt hebben voor het plaatsen van je zonnepanelen kun je het beste contact met ons opnemen. Zo weet jij precies wat je kwijt bent en kunnen wij jou beter van dienst zijn.

Onze werkwijze

Gratis Dakinspectie

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om een juiste inschatting te maken van de situatie.

Offerte op Maat

Zodra wij de situatie hebben ingeschat ontvang je van ons een offerte op maat.

Akkoord

Bij een akkoord gaan we zo snel mogelijk aan de slag op een door jou gekozen datum & tijdstip.

EEN GREEP UIT ONZE DIENSTEN

Dakinspectie

Wij controleren het dak op beschadigingen en zwakke plekken.

Dakdekker in Tilburg

Dak Vervangen

Wij vervangen zowel complete pannen als platte daken

Dakgoot reparatie

Dakgoten

Repareren, reinigen en coaten van alle soorten dakgoten

Dak vervangen Eindhoven

Schoorstenen

Kapotte schoorsteen? Wij repareren hem!

Call Now ButtonBel ons