Uw Dakdekker in Noord-Brabant

Direct contact?

dakreiniging & dakcoating

Door het regenachtige klimaat in ons land wordt ons pannendak in de loop der tijd aangetast door mosvorming, kalkaanslag, algen en vogeluitwerpselen. Wanneer je wat vaker je dakpannen laat reinigen verleng je de levensduur van je dak én krijgt je dak weer een mooie uitstraling. Tijdens het reinigen van het dak wordt er ook gekeken naar de staat van je dak. Zo kunnen enkele problemen vroegtijdig worden opgemerkt, denk hierbij aan:

Naast het reinigen van het dak bieden wij ook de mogelijkheid om uw dakpannen te coaten. Nadat wij het dak hebben gereinigd behandelen we de dakpannen met speciale dakcoating. De dakpannen worden voorzien van een beschermlaag waardoor ze vuil en water afstoten. Zo kan er zich geen hardnekkig mos of algen op de dakpannen hechten. Natuurlijk hebben we ook dakcoating voor bitumen. Daarnaast voorkomt een coating ook een aantal andere gebreken, namelijk:

Bovendien ziet het dak er als nieuw uit. En dat voor aanzienlijk minder kosten dan wanneer u een compleet nieuw pannendak laat leggen.

Vraag direct een offerte aan

Dakinspectie t.w.v. €99,- nu tijdelijk GRATIS!

Dakreiniging - dakwerken garant

voordelen dakreiniging

Het schoonmaken van je dakpannen of plat dak heeft ontzettend veel voordelen. Zo is het ten eerste een goede manier om gebreken en problemen aan je dak te voorkomen. Daarnaast zijn er nog heel wat andere voordelen op te noemen, namelijk:

stappenplan dakreiniging

1. Dak inspecteren en voorbereiden
Voordat we het dak gaan reinigen, moeten we eerst grondig naar het desbetreffende dak kijken. De manier waarop we het dak reinigen hangt natuurlijk ook af van het type dak. Zo moet een dak met dakpannen anders worden gereinigd dan een plat dak. Daarnaast heeft het ene dak meer vuil, mos of schade dan een ander dak. Wanneer we het dak grondig hebben nagekeken, passen we hierop onze reiniging aan. Als dit niet goed afgesteld is op het dak kan er namelijk permanente schade ontstaan.

2. Dak reinigen
In de volgende fase gaan we over tot het grondig reinigen van het dak. We proberen dit altijd zo voorzichtig mogelijk te doen, zo voorkomen we schade. We gaan pas over op zware reinigingsmethodes als dit echt noodzakelijk is.

3. Dakgoot reinigen
Naast het reinigen van het dak, reinigen we ook de dakgoot. De dakgoot raakt op den duur ook verstopt met bladeren, mos en vuil. Deze verstoppingen kunnen zorgen voor veel schade. Daarom reinigen onze specialisten ook de dakgoot.

4. Dakgoot coaten
Na het reinigen van het dak voorzien wij jouw dak van een dakcoating. Met deze coating worden de dakpannen voorzien van een beschermende laag. Door deze laag hecht vuil zich minder snel aan het dak en beschermd het extra tegen verschillende weersomstandigheden. Het is zelfs mogelijk om je dakcoating een kleurtje te geven. Zo kun je je dak een compleet nieuwe uitstraling geven. Met een dakcoating zijn jouw dakpannen weer een lange tijd bestendig tegen mos, algen en ander vuil.

Onze werkwijze

Gratis Dakinspectie

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om een juiste inschatting te maken van de situatie.

Offerte op Maat

Zodra wij de situatie hebben ingeschat ontvang je van ons een offerte op maat.

Akkoord

Bij een akkoord gaan we zo snel mogelijk aan de slag op een door jou gekozen datum & tijdstip.

EEN GREEP UIT ONZE DIENSTEN

Daklekkage in Tilburg

Dakreparatie

Wij repareren platte daken, dakpannen en dakgoten

Dakdekker in Tilburg

Dak Vervangen

Wij vervangen zowel complete pannen als platte daken

Dakgoot reparatie

Dakgoten

Repareren, reinigen en coaten van alle soorten dakgoten

Dak vervangen Eindhoven

Schoorstenen

Kapotte schoorsteen? Wij repareren hem!

Call Now ButtonBel ons