Uw Dakdekker in Noord-Brabant

Direct contact?

bitumen dakbedekking plat dak

Wanneer je op zoek bent naar dakbedekking voor jouw plat dak of licht hellend dak, dan kom je al snel uit op bitumen dakbedekking, ook wel dakleer genoemd. Bitumen is ijzersterk, relatief goedkoop en beschermt je dak tot wel 30 jaar. Je ziet bitumen dakbedekking daarom ook vaak terug op bijvoorbeeld aanbouwen, tuinhuisjes en bedrijfspanden. Bitumen heeft natuurlijk ook heel wat voordelen voor jouw dak, namelijk:

Zoals te lezen is bitumineuze dakbedekking één van de meest geschikte dakbedekking soorten om je dak te beschermen tegen de slechte weersinvloeden van Nederland.

hoe wORDT BITUMEN DAKBEDEKKING GEPLAATST?

Eerst wordt het dak schoongemaakt, zo kan het dakleer zo stevig mogelijk geplaatst worden. Hierna wordt het dakleer in banen aangebracht met een brander. Doordat we te werk gaan met een brander kunnen we de bitumen dakbedekking zo stevig en waterdicht mogelijk op het dak bevestigen. Het dakleer wordt tijdens het uitrollen verhit waardoor de onderlaag van het bitumen smelt en stevig aan het dak plakt. Wanneer alle rollen op het dak liggen gaat de dakdekker met een aandrukroller over de bitumen dakbedekking heen, zo zorgen we dat de aansluiting helemaal goed is. Hierna kan jouw dakbedekking er weer jaren tegenaan.

Vraag direct een offerte aan

Dakinspectie t.w.v. €99,- nu tijdelijk GRATIS!

HOE ZORG JE VOOR EEN LANGERE LEVENSDUUR?

Het vervangen van je dakleer is niet iets wat je vaak wilt laten doen. Het kost namelijk veel geld én veel tijd. Hieronder hebben wij een paar tips die ervoor zorgen dat je zo lang mogelijk kunt genieten van jouw bitumen dakbedekking.

  1. Jaarlijks onderhoud: het is belangrijk om jaarlijks een keer het dak op te gaan om alle mos, algen en bladeren te verwijderen. Op deze manier zorg je ervoor dat je dak zo lang mogelijk in goede conditie blijft.
  2. Groendak: wanneer je kiest om een groendak te laten aanbrengen bovenop je bitumen dakbedekking, is er een kans dat jouw dak een levensduur bereikt van 60 jaar. Daarnaast is het vaak mogelijk om een subsidie te krijgen voor het plaatsen van een groendak.
  3. Kiezels: met kiezels op je dak wordt bitumen dakbedekking minder blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Vooral de zon zorgt ervoor dat het dak minder lang meegaat. Daarnaast heb je met kiezels heel wat minder onderhoud.
Bitumen dakbedekking

WAT KOST BITUMEN DAKBEDEKKING?

De kosten voor het aanbrengen zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters. Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van of de nieuwe laag dakleer op je oude dakbedekking geplaatst kan worden, of dat het gaat om een complete renovatie. Meer informatie over jouw klus? Laat je adviseren aan de hand van onze gratis dakinspectie.

Onze werkwijze

Gratis Dakinspectie

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om een juiste inschatting te maken van de situatie.

Offerte op Maat

Zodra wij de situatie hebben ingeschat ontvang je van ons een offerte op maat.

Akkoord

Bij een akkoord gaan we zo snel mogelijk aan de slag op een door jou gekozen datum & tijdstip.

EEN GREEP UIT ONZE DIENSTEN

Dakinspectie

Wij controleren het dak op beschadigingen en zwakke plekken.

Dakdekker in Tilburg

Dak Vervangen

Wij vervangen zowel complete pannen als platte daken

Dakgoot reparatie

Dakgoten

Repareren, reinigen en coaten van alle soorten dakgoten

Dak vervangen Eindhoven

Schoorstenen

Kapotte schoorsteen? Wij repareren hem!

Call Now ButtonBel ons