Bitumen Dakbedekking

Bitumen Dakbedekking

Wij van Dakwerken Garant uit Eindhoven zijn gespecialiseerd in bitumen dakbedekking. Bitumen dakbedekking zijn rollen dakleer van hoogwaardige kwaliteit die gebruikt worden op allerlei verschillende soorten platte daken zoals op dakkapellen, schuurtjes en aan- en uitbouwen. Het aanbrengen van bitumen dakbedekking gaat door middel van branden.

Dakreparatie met Bitumen Dakbedekking

Bij een dakreparatie of dakrenovatie van het dak kan er worden gekozen om direct over het bestaande dak te branden of om eerst een onderlaag aan te brengen en daar overheen te branden. Ook kan er in overleg dakisolatie onder aangebracht worden.

Het jaarlijks laten controleren van de bitumen dakbedekking door een expert kan u veel narigheid zoals lekkages besparen, en worden problemen tijdig opgemerkt en waar nodig gerepareerd of vernieuwd. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Een van onze experts neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Zodra wij langs zijn gekomen weet u waar u aan toe bent. Wij plannen dan, indien gewenst, zo snel mogelijk een afspraak met u in om het euvel te verhelpen. In veel gevallen kunnen wij het direct voor u oplossen!

Neem contact met ons op

040 - 2189 008

Dominee van Ingenstraat 10
Hedel (Gelderland)
5321 HN – Nederland

Call Now ButtonBel ons nu!