Daklekkage

Daklekkage met spoed? Neem direct contact op!

Dakinspectie t.w.v. €99,- nu tijdelijk GRATIS!

Een daklekkage is enorm vervelend en kan zich snel verspreiden. Zelfs een kleine lekkage kan desastreuze gevolgen hebben voor je woning. Het is belangrijk om er vroegtijdig bij te zijn, want een vergevorderde daklekkage kan blijvende waterschade opleveren. Kosten zijn dan vaak hoog en dit wil je natuurlijk voorkomen. De bron van de lekkage is vaak moeilijk te vinden en dus een lastige klus. Schakel daarom een expert in om de lekkage aan je dak op te sporen en te verhelpen. Wij van Dakwerken Garant zijn professionals in daklekkages door Noord-Brabant. Met verschillende locaties verspreid door Brabant kunnen wij snel ter plaatse zijn voor een gratis dakinspectie inclusief vrijblijvende offerte voor het oplossen van je lekkage.

Hoe kan je een daklekkage herkennen?

Het is belangrijk om je dak regelmatig te controleren op schade of lekkages. Heb je last van een daklekkage dan ben je er in ieder geval op tijd bij. Er zijn verschillende signalen waaraan je een lekkage kunt onderscheiden. Herken jij een van de onderstaande punten? Schakel dan direct de hulp van onze specialisten in:

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb jij last van een daklekkage en wil je deze snel verholpen hebben? Vraag dan nu een gratis dakinspectie of een vrijblijvende offerte aan.

Je krijgt binnen 1 werkdag reactie.

Velden met een * zijn verplichte velden

Plat dak reparatie met bitumen
Pannendak vervangen
Dakgoot reparatie

Wat zijn de oorzaken van een daklekkage?

Soms is de oorzaak van je lekkage duidelijk te vinden, maar vaak is dit niet het geval. Een van de meest voorkomende oorzaken is schade aan je dakbedekking. Dit kan ontstaan door onder andere ouderdom of stormschade. Andere oorzaken voor een daklekkage zijn bijvoorbeeld een verstopte dakgoot of verouderd daklood. 

Kosten

Het bepalen van de kosten voor het verhelpen van een daklekkage hangt af van verschillende factoren. Zo houden wij bij het bepalen van de prijs voor het verhelpen van een lekkage altijd rekening met:

Onze werkwijze bij daklekkages

Bij lekkages aan je dak komen wij je graag helpen. Onze werkwijze bij daklekkages bestaat uit drie stappen die onze vakkundige dakdekkers uitvoeren.

Dakinspectie bij daklekkage

Bij het in kaart brengen van de lekkage aan je dak, werken wij met een dakinspectie. Hierin onderzoeken we de bron van de lekkage. Daarnaast controleren we het dak ook altijd op de volgende punten:

Schaderapport + Offerte

Als we de lekkage goed in kaart hebben gebracht, ontvang je van ons een lekkagerapport en adviseren we je over de reparatiemogelijkheden. Onze dakdekkers geven je altijd een eerlijk en passend advies. Zodra er een akkoord is bereikt, gaan we over tot stap 2. Bovendien worden de inspectiekosten in mindering gebracht op de reparatiekosten.

Akkoord?

Nu kan de reparatie van de lekkage op het dak beginnen. Onze dakdekkers gaan zorgvuldig en vakkundig te werk om de lekkage  zo goed mogelijk te verhelpen. We stoppen ook pas als de lekkage compleet verholpen is zodat jij de garantie hebt dat je dak weer jaren mee kan.

Dakwerken garant voor je daklekkage?

Dakwerken garant voor je daklekkage?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb jij last van een daklekkage en wil je deze snel verholpen hebben? Vraag dan nu een gratis dakinspectie of een vrijblijvende offerte aan.

Je krijgt binnen 1 werkdag reactie.

Velden met een * zijn verplichte velden

Bel ons