Dakgoot

Reparatie & Renovatie

Dakinspectie t.w.v. €99,- nu tijdelijk GRATIS!

Dakgoten zijn een essentieel onderdeel van een dak. Door ons regenachtige klimaat krijgen deze daarom ook veel te verduren. Goed onderhoud is daarom belangrijk. Zo voorkom je verstoppingen, lekkages en bovendien dure reparaties. Er zijn verschillende manier om uw dakgoot in een optimale staat te houden. Indien het al te laat is, dan kunnen wij ook uw dakgoot repareren of vervangen. 

Welke dakgoot werkzaamheden verrrichten wij?

Coating

Om lekkages in uw dakgoot tegen te gaan gaan bieden wij de mogelijkheid om de dakgoten te laten coaten. Door middel van een zink coating met verharder wordt het verval van de dakgoten tegengegaan, waardoor de dakgoten weer vele jaren mee kunnen gaan.

Drain plaatsen

Ieder jaar valt er weer veel blad en ander vuil in de dakgoten. Deze vuiligheid kan in de wintermaanden zorgen voor verstoppingen en overstromingen. Wij hebben hiervoor voor u de oplossing: het plaatsen van een dakgoot drain. Dit voorkomt dat er bladeren en ander vuil in de dakgoot terecht kan komen, waardoor ze schoon blijven. Hierdoor wordt de levensduur van uw dakgoten aanzienlijk verlengd en bespaart u tevens op de onderhoudskosten van uw dakgoten.

Drain plaatsen

Het kan voorkomen dat uw dakgoot aan vervanging toe is. Vaak door slecht onderhoud. Voor ons is dit inmiddels een routineklusje en hebben daaronm ook veel ervaring met het repareren en vervangen van dakgoten. Bij ons kunt u terecht voor dakgoten in alle beschikbare materialen (denk aan PVC, koper en zink). Zodra de keuze is gemaakt, plaatsen wij de dakgoot. Wij vervangen en schilderen tevens ook boeiboorden indien gewenst.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u geïnteresseerd in onze dakgootwerkzaamheden? Vraag hier direct een een vrijblijvende offerte aan.

U krijgt binnen 1 werkdag reactie.

Velden met een * zijn verplichte velden

INSPECTIE VOORAF

Bij Dakwerken Garant kunt u terecht voor al uw dakwerkzaamheden. Zo ook voor uw dakgoot. Een dakgoot krijgt doorgaans veel te verduren en heeft dus ook om de zoveel jaar onderhoud nodig. Wij kunnen tijdens een dakinspectie precies zien wat er nodig is om uw dakgoot weer als nieuw te maken. Met meer dan 15 jaar ervaring kiest u bij Daktechniek Garant voor kwaliteit en zekerheid!

Bel ons