Uw Dakdekker in Noord-Brabant

Direct contact?

dakinspectie

Het dak is een belangrijk onderdeel van je woning. Het zorgt dat je droog blijft en beschermt tegen andere weersinvloeden. Heb je het vermoeden dat je dak is beschadigd of heb je last van een lekkage? Wacht niet langer en kom direct in actie. Laat je dak inspecteren door de specialisten van Dakwerken Garant. Met verschillende locaties verspreid door Brabant zijn we snel ter plaatse voor een gratis dakinspectie inclusief vrijblijvende offerte voor de reparatie van je dak of het oplossen van een lekkage. Een dakinspectie brengt problemen vroegtijdig aan het licht en daarmee voorkom je hoge kosten en verleng je de levensduur van je dak. Aarzel dus niet en neem contact met ons op.

Wat controleren we tijdens een dakinspectie?

Een dak bestaat uit meerdere onderdelen. De problemen aan je dak kan je lastig achterhalen en hebben verschillende oorzaken. Tijdens de inspectie controleren we het dak op verschillende beschadigingen en zwakke plekken. Op deze manier brengen we de huidige staat van je dak in kaart. We controleren je dak op onderstaande punten:

Vraag direct een offerte aan

Dakinspectie t.w.v. €99,- nu tijdelijk GRATIS!

Dakinspectie

waarom moet ik mijn dak laten inspecteren?

Een dakdekker wordt vaak pas ingeschakeld als het te laat is. Problemen aan je dak zijn, vanwege de uitstekende isolatie, vaak niet meteen zichtbaar. Zo kunnen zelfs mos of algen voor onverwachte beschadigingen zorgen. Laat je dak daarom minimaal één keer per jaar inspecteren door gespecialiseerde dakdekkers. Met een inspectie aan je dak voorkom je mogelijke schade of lekkages. Wacht je te lang, dan stapelen de problemen zich snel op. Een lekkage aan je dak veroorzaakt schade op een andere plek in het huis, zoals het plafond of de muren. Dit zijn allemaal zaken waar je niet op zit te wachten en die hoge kosten met zich meedragen.

voordelen van een jaarlijkse dakinspectie:

Om je dak in goede conditie te houden is een jaarlijkse dakinspectie erg belangrijk. Een dak is namelijk gevoelig voor weersinvloeden en krijgt te maken met harde wind, regen, hagel, sneeuw en hitte. Je dak jaarlijks laten inspecteren heeft dan ook een aantal voordelen, namelijk:

Jaarlijkse inspectie

kosten dakinspectie

Een dakinspectie bij Dakwerken Garant is helemaal gratis. Zoals al een aantal keer aangegeven is het belangrijk je dak tijdig te laten inspecteren. Laat dit ook doen door een erkende dakdekker. Wij weten namelijk precies waar we naar moeten kijken en kunnen je dak dan ook met de nodige expertise inspecteren. Na de inspectie adviseren we je over vervangingen, aanpassingen of onderhoud aan je dak. Daarnaast bekijken we samen met jou welke werkzaamheden je door ons wilt laten uitvoeren. Zo blijft jouw dak goed onderhouden en ben je geen kosten kwijt aan onnodige zaken.

Onze werkwijze

Gratis Dakinspectie

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om een juiste inschatting te maken van de situatie.

Offerte op Maat

Zodra wij de situatie hebben ingeschat ontvang je van ons een offerte op maat.

Akkoord

Bij een akkoord gaan we zo snel mogelijk aan de slag op een door jou gekozen datum & tijdstip.

EEN GREEP UIT ONZE DIENSTEN

Daklekkage in Tilburg

Dakreparatie

Wij repareren platte daken, dakpannen en dakgoten

Dakdekker in Tilburg

Dak Vervangen

Wij vervangen zowel complete pannen als platte daken

Dakgoot reparatie

Dakgoten

Repareren, reinigen en coaten van alle soorten dakgoten

Dak vervangen Eindhoven

Schoorstenen

Kapotte schoorsteen? Wij repareren hem!

Call Now ButtonBel ons