Dakinspectie

Dakinspectie t.w.v. €99,- nu tijdelijk GRATIS!

Het dak is een belangrijk onderdeel van je woning. Het zorgt dat je droog blijft en beschermt tegen andere weersinvloeden. Heb je het vermoeden dat je dak is beschadigd of heb je last van een lekkage? Wacht niet langer en kom direct in actie. Laat je dak inspecteren door de specialisten van Dakwerken Garant. Met verschillende locaties verspreid door Brabant zijn we snel ter plaatse voor een gratis dakinspectie inclusief vrijblijvende offerte voor de reparatie van je dak of het oplossen van een lekkage. Een dakinspectie brengt problemen vroegtijdig aan het licht en daarmee voorkom je hoge kosten en verleng je de levensduur van je dak. Aarzel dus niet en neem contact met ons op.

Wat controleren we tijdens een dakinspectie?

Een dak bestaat uit meerdere onderdelen. De problemen aan je dak kan je lastig achterhalen en hebben verschillende oorzaken. Tijdens de inspectie controleren we het dak op verschillende beschadigingen en zwakke plekken. Op deze manier brengen we de huidige staat van je dak in kaart. We controleren je dak op onderstaande punten:

Vraag een vrijblijvende dakinspectie aan

Wil u graag een dakinspectie aanvragen? Vul het formulier in of voor direct contact, geef ons een belletje!

Je krijgt binnen 1 werkdag reactie.

Velden met een * zijn verplichte velden

dakinspectie

Waarom moet ik mijn dak laten inspecteren?

Laat je dak één keer per jaar inspecteren door gespecialiseerde dakdekkers. Met een inspectie aan je dak voorkom je mogelijke schade of lekkages. Wacht je te lang, dan stapelen de problemen zich snel op. Een lekkage aan je dak veroorzaakt schade op een andere plek in het huis, zoals het plafond of de muren. Dit zijn allemaal zaken waar je niet op zit te wachten en die hoge kosten met zich meedragen. 

Voordelen van een jaarlijkse dakinspectie

Onze werkwijze bij dakinspecties

Heb je het vermoeden dat je dak is beschadigd, heb je last van een lekkage of is het tijd voor de jaarlijkse controle? Neem dan contact met ons op voor een gratis dakinspectie.
In drie stappen zorgen we er voor dat jouw dak in uitstekende conditie blijft.

Dak inspecteren

De experts van Dakwerken Garant komen bij je langs om een vrijblijvend en professioneel advies te geven over de huidige staat van jouw dak en de beste oplossing voor eventuele problemen.

Rapport + Offerte

Na de inspectie van het dak geven we eventuele mankementen aan je door in een schaderapport. Zodra er mankementen in het schaderapport voorkomen adviseren we je direct over de reparatiemogelijkheden. Je ontvangt hiervoor van ons een offerte op maat.

Werkzaamheden

De (eventuele) werkzaamheden aan het dak kunnen starten. Onze dakdekkers gaan zorgvuldig en vakkundig te werk om de werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. We stoppen ook pas als we de problemen compleet hebben verholpen, zodat jij de garantie hebt dat je dak weer jaren mee kan. 

Kosten

Een dakinspectie ter waarde van €99,- is nu tijdelijk gratis!

Dakwerken garant voor je dakinspectie?

Dakwerken garant voor je dakinspectie?

Vraag een vrijblijvende dakinspectie aan

Wil u graag een dakinspectie aanvragen? Vul het formulier in of voor direct contact, geef ons een belletje!

Je krijgt binnen 1 werkdag reactie.

Velden met een * zijn verplichte velden

Bel ons