Schoorsteen

Reparatie – Renovatie – Impregnatie

Dakinspectie t.w.v. €99,- nu tijdelijk GRATIS!

Door bijvoorbeeld extreme weersinvloeden kan uw schoorsteen flink beschadigen indien deze niet goed onderhouden is. Daarnaast is een schoorsteen ook een fijne plek voor vogels om zich te nestelen. Dit zorgt vaak ook voor schade en gevaarlijke situaties.

Andere problemen die zich voordoen bij een slecht onderhouden schoorsteen. 

  • Vallende stenen
  • Lekkages
  • Verstoppingen
  • (Schoorsteen)Brandgevaar
  • Aanslag van mos en schimmel

Schoorsteenreparatie

Bij een schoorsteenreparatie kijken we o.a. naar het voegwerk en loszittende stenen. Dit is belangrijk omdat slechte voegen kunnen zorgen voor lekkages en loszittende stenen voor gevaarlijke situaties. Gewenst kunnen we de schoorsteen compleet uitslijpen en opnieuw voegen of gedeeltelijk. Daarnaast zullen we loszittende stenen vervangen. 

Schoorsteen impregneren

Omdat metselwerk veel vocht opneemt, is het verstandig om uw schoorsteen te voorzien van een beschermlaag. Dit noemen we impregneren. Hierbij brengen we een speciale waterafstotende laag aan waardoor schimmel en aanslag geen kans meer krijgen zich te hechten.

Schoorsteenkappen

Schoorsteenkappen plaats je op je schoorsteen om vogelnesting tegen te gaan of een betere trek in je schoorsteen te krijgen. Voor advies over schoorsteenkappen en de verschillende schoorsteenkappen die wij plaatsen, adviseren wij u contact op te nemen via ons contactformulier of per telefoon. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u geïnteresseerd in het laten inspecteren en renoveren van uw schoorsteen? Vraag hier direct een gratis dakinspectie of een vrijblijvende offerte aan.

U krijgt binnen 1 werkdag reactie.

Velden met een * zijn verplichte velden

DAKINSPECTIE VOORAF

Bij Dakwerken Garant kunt u terecht voor al uw dakwerkzaamheden. Dat wil dus ook zeggen, uw schoorsteen. Een schoorsteen krijgt doorgaans veel te verduren en heeft dus ook om de zoveel jaar onderhoud nodig. Wij kunnen tijdens een dakinspectie precies zien wat er nodig is om uw schoorsteen weer als nieuw te maken.

Bel ons