Dakreparatie

Dakinspectie t.w.v. €99,- nu tijdelijk GRATIS!

Een dakreparatie is vaak een lastige en riskante klus die je niet graag zelf doet. Daarbij komt er ook nog eens bij dat er vaak haast bij zit. Dit omdat je last hebt van een lekkage of een kapot dak of losse dakpannen door storm. Wacht je vervolgens te lang met het laten repareren van je dakbedekking, dan vergroot je de kans op verdere schade en kan het kostenplaatje flink oplopen. Dit wil je natuurlijk altijd voorkomen en schakel daarom een expert in om je dakschade te verhelpen. Wij van Dakwerken Garant zijn professionals in dakreparaties door Noord-Brabant. Met verschillende locaties verspreid door Brabant kunnen wij snel ter plaatse zijn voor een gratis dakinspectie inclusief vrijblijvende offerte voor het repareren van je dak.

Wanneer is een dakreparatie nodig?

Zodra je het vermoeden hebt dat er iets mis is met jouw dak, kan je deze het beste laten inspecteren. Beschadigingen aan het dak veroorzaken namelijk snel veel overlast en dat is niet wat je wilt. Zie je een van de onderstaande punten bij jouw dak terug? Aarzel dan niet en neem contact met ons op:

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ben je geïnteresseerd in een dakreparatie door Dakwerken Garant? Vraag hier direct een gratis dakinspectie of een vrijblijvende offerte aan.

Je krijgt binnen 1 werkdag reactie.

Velden met een * zijn verplichte velden

Plat dak reparatie met bitumen
Pannendak vervangen
Dakgoot reparatie

Plat dak reparatie

Onder plat dak reparatie verstaan wij reparatie aan platte en licht hellende daken met een hoek van maximaal 10 graden. Platte daken zijn vrijwel altijd bedekt met bitumen, ook wel dakleer genoemd. Als bitumen dakdekker zijn wij gespecialiseerd in het leggen en ook repareren van bitumen daken. Is de schade te groot door bijvoorbeeld achterstallig onderhoud, kunnen wij desgewenst ook het complete bitumen dak vernieuwen. 

Dakpannen reparatie

Mis je wat dakpannen of zijn je dakpannen kapot door stormschade? Laat je dakpannen dan zo spoedig mogelijk repareren om verdere schade te voorkomen. Heb jij hulp nodig bij het repareren van een hellend dak, neem dan direct contact op en wij komen zo snel mogelijk langs voor een gratis dakinspectie. Hierin brengen we de schade in kaart en je ontvang van ons een vrijblijvende offerte voor het repareren van je pannendak. 

Dakgoot reparatie

Naast dakbedekking zijn de dakgoten ook een essentieel onderdeel van een dak. Door ons regenachtige klimaat krijgen deze daarom ook veel te verduren. Een kapotte dakgoot zorgt voor verstoppingen en lekkages. Mocht het voor jouw dakgoot al te laat zijn, dan kun je bij ons ook terecht voor een reparatie of renovatie van je dakgoot.

Onze werkwijze bij Dakreparaties

Bij schade aan je dak komen wij je graag helpen. Onze werkwijze bij dakreparaties bestaat uit drie stappen die onze vakkundige dakdekkers uitvoeren.

Dakinspectie

Bij het in kaart brengen van de schade aan je dak, werken wij met een dakinspectie. Hierin controleren we het dak op de volgende punten:

Schaderapport + Offerte

Als we de schade goed in kaart hebben gebracht, ontvang je van ons een schaderapport en adviseren we je over de reparatiemogelijkheden. Het komt weleens voor dat het voordeliger is om het complete dak te vervangen. Onze dakdekkers geven je altijd een eerlijk en passend advies. Zodra er een akkoord is bereikt, gaan we over tot stap 2. Bovendien worden de inspectiekosten in mindering gebracht op de reparatiekosten.

Akkoord?

Nu kan de reparatie van het dak beginnen. Onze dakdekkers gaan zorgvuldig en vakkundig te werk om de dakreparatie zo goed mogelijk uit te voeren. We stoppen ook pas als de beschadiging compleet verholpen is zodat jij de garantie hebt dat je dak weer jaren mee kan. 

Kosten

Het bepalen van de kosten voor een dakreparatie hangt af van verschillende factoren. Zo houden wij bij het bepalen van de prijs voor het repareren van een dak altijd rekening met:

Dakwerken garant voor je dakreparatie?

Dakwerken garant voor je dakreparatie?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ben je geïnteresseerd in een dakreparatie door Dakwerken Garant? Vraag hier direct een gratis dakinspectie of een vrijblijvende offerte aan.

Je krijgt binnen 1 werkdag reactie.

Velden met een * zijn verplichte velden

Call Now ButtonBel ons