Uw Dakdekker in Noord-Brabant

Direct contact?

DakREPARATIE

Een dakreparatie is vaak een lastige en riskante klus die je niet graag zelf doet. Daarbij komt er ook nog eens bij dat er vaak haast bij zit. Dit omdat je last hebt van een lekkage of een kapot dak of losse dakpannen door storm. Wacht je vervolgens te lang met het laten repareren van je dakbedekking, dan vergroot je de kans op verdere schade en kan het kostenplaatje flink oplopen. Dit wil je natuurlijk altijd voorkomen en schakel daarom een expert in om je dakschade te verhelpen. Wij van Dakwerken Garant zijn professionals in dakreparaties door Noord-Brabant. Met verschillende locaties verspreid door Brabant kunnen wij snel ter plaatse zijn voor een gratis dakinspectie inclusief vrijblijvende offerte voor het repareren van je dak.

Wanneer is een dakreparatie nodig?

Zodra je het vermoeden hebt dat er iets mis is met jouw dak, kan je deze het beste laten inspecteren. Beschadigingen aan het dak veroorzaken namelijk snel veel overlast en dat is niet wat je wilt. Zie je een van de onderstaande punten bij jouw dak terug? Aarzel dan niet en neem contact met ons op:

Vraag direct een offerte aan

Dakinspectie t.w.v. €99,- nu tijdelijk GRATIS!

Bitumen dakreparatie

Plat dak reparatie

Onder plat dak reparatie verstaan wij reparatie aan platte en licht hellende daken met een hoek van maximaal 10 graden. Platte daken zijn vrijwel altijd bedekt met bitumen, ook wel dakleer genoemd. Als bitumen dakdekker zijn wij gespecialiseerd in het leggen en ook repareren van bitumen daken. 

Bij platte daken is het van belang dat het dak schoongemaakt is alvorens we het probleem kunnen vinden. Wanneer het dak vrij is van grind, vuil en bladeren kan het probleem geanalyseerd worden. Wij hebben hier speciale apparatuur voor. Bij kleine gebreken wordt er simpelweg reparatie pasta gebruikt. Als de schade niet plaatselijk opgelost kan worden zal er een nieuwe laag dakbedekking moeten worden aangebracht. Zelfs wanneer de schade te groot is voor reparatie, bijvoorbeeld door achterstallig onderhoud, kunnen wij desgewenst het complete bitumen dak vernieuwen.

 

Dakpannen reparatie

Schade aan een pannendak is doorgaans makkelijker te vinden dan bij een plat dak. Toch blijft het verstandig om na een zware of langdurige storm je dak te laten inspecteren. Er bestaat namelijk een kans dat er wat kleine schade is ontstaan die met de tijd alleen maar groter gaat worden. Ook bij dakbedekking welke er al 20 jaar of langer ligt is het verstandig ieder jaar het dak te laten inspecteren. Het gebeurt namelijk vaak dat er dakpannen missen, dakpannen scheef liggen of het glazuur van de dakpannen vervaagd is. Bij een reparatie op hellende daken is het vervangen van kapotte dakpannen vaak genoeg. Maar het kan ook zijn dat de onderliggende dakconstructie een reparatie nodig heeft.

Heb jij hulp nodig bij het repareren van een hellend dak, neem dan direct contact op en wij komen zo snel mogelijk langs voor een gratis dakinspectie. Hierin brengen we de schade in kaart en je ontvang van ons een vrijblijvende offerte voor het repareren van je pannendak.

 

Dakgoot reparatie

dakgoot reparatie

Naast dakbedekking zijn de dakgoten ook een essentieel onderdeel van een dak. Door ons regenachtige klimaat krijgen deze daarom ook veel te verduren. Een kapotte dakgoot zorgt voor verstoppingen en lekkages. Wij voeren verschillende dakgoot werkzaamheden uit, namelijk:

prijs dakreparatie

De kosten voor een dakreparatie zijn altijd afhankelijk van een heleboel factoren. Om deze reden is het ook lastig om een prijsberekening te maken. Dakschade komt erg vaak voort uit dat de levensduur van je dak bereikt is. Wanneer je dus vaker last hebt van lekkages of kleine schades, is het aan te raden om een complete dakrenovatie uit te laten voeren. De kosten vallen dan eenmalig hoger uit, maar je hebt de komende jaren geen last meer van dakschade en/of problemen. Ben jij benieuwd wat jouw dakreparatie of dakrenovatie gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Dakwerken Garant.

Onze werkwijze

Gratis Dakinspectie

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om een juiste inschatting te maken van de situatie.

Offerte op Maat

Zodra wij de situatie hebben ingeschat ontvang je van ons een offerte op maat.

Akkoord

Bij een akkoord gaan we zo snel mogelijk aan de slag op een door jou gekozen datum & tijdstip.

EEN GREEP UIT ONZE DIENSTEN

Dakinspectie

Wij controleren het dak op beschadigingen en zwakke plekken.

Dakdekker in Tilburg

Dak Vervangen

Wij vervangen zowel complete pannen als platte daken

Dakgoot reparatie

Dakgoten

Repareren, reinigen en coaten van alle soorten dakgoten

Dak vervangen Eindhoven

Schoorstenen

Kapotte schoorsteen? Wij repareren hem!

Call Now ButtonBel ons