Uw Dakdekker in Noord-Brabant

Direct contact?

Vogelschroot

Vogels en ongedierte nestelen zich graag onder dakpannen of zonnepanelen. Dit veroorzaakt veel ongemakken en op langere duur ook schade. Bijvoorbeeld door vervuiling door hun nesten of doorgeknaagde bedrading. Als je te lang wacht met het verwijderen van vogelnesten kan er minder ventilatie ontstaan, met algen en schimmels als gevolg. Deze problemen zijn te voorkomen door het plaatsen van speciaal ontwikkelde vogelschroot. Deze maakt het onmogelijk voor vogels, muizen en marters om onder de dakpannen te komen.

Voordelen vogelschroot

Vogelweringen zijn een eenmalige investering die je op de lange termijn dubbel en dwars terugverdient. Vogelschroten gaan een leven lang mee en hebben een garantie dat ze ongewenste bezoekers buiten de deur houden. Deze vogelschroten zijn een diervriendelijke oplossing en de perfecte manier om jouw dak te beschermen. Hieronder nog een aantal voordelen van vogelwering:

Vraag direct een offerte aan

Dakinspectie t.w.v. €99,- nu tijdelijk GRATIS!

vogelschroot zonnepanelen

Vogelschroot onder zonnepanelen

Vogels zorgen niet alleen voor problemen aan de dakpannen, maar ook gebruikers van zonnepanelen moeten oppassen voor nestelende vogels. Tussen de zonnepanelen en de dakpannen zit namelijk altijd een kleine ruimte. Dit is belangrijk voor de ventilatie. Helaas wordt dit vooral door duiven of kauwen gezien als een ideale plek om een nest te bouwen. Deze takken belemmeren de ventilatie van de zonnepanelen en kunnen zelfs zorgen voor beknelde of beschadigde bedrading. Wanneer vogels plastic of papier meenemen om hun nest te bouwen kan dit zelfs zorgen voor brandgevaarlijke situaties.

Vogelwering dakpannen plaatsen

Het plaatsen van vogelschroot is een klus die vaak op grote hoogte wordt uitgevoerd. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend belangrijk dat de vogelschroot goed wordt bevestigd omdat deze anders snel kan losraken en vallen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Wij raden daarom aan om een specialist in te schakelen voor dit soort klussen. Wij helpen jou graag met het plaatsen van de juiste vogelwering. Wil je graag weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van vogelwering op jouw dak? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op.

vogelwering

Onze werkwijze

Gratis Dakinspectie

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om een juiste inschatting te maken van de situatie.

Offerte op Maat

Zodra wij de situatie hebben ingeschat ontvang je van ons een offerte op maat.

Akkoord

Bij een akkoord gaan we zo snel mogelijk aan de slag op een door jou gekozen datum & tijdstip.

EEN GREEP UIT ONZE DIENSTEN

Daklekkage in Tilburg

Dakreparatie

Wij repareren platte daken, dakpannen en dakgoten

Dakdekker in Tilburg

Dak Vervangen

Wij vervangen zowel complete pannen als platte daken

Dakgoot reparatie

Dakgoten

Repareren, reinigen en coaten van alle soorten dakgoten

Dak vervangen Eindhoven

Schoorstenen

Kapotte schoorsteen? Wij repareren hem!

Call Now ButtonBel ons