Uw Dakdekker in Noord-Brabant

Direct contact?

dakgoot reparatie

Dakgoten zijn een essentieel onderdeel van een dak. Ze vangen water op dat van je dak afloopt en voeren dat netjes af. Door ons regenachtige klimaat krijgen dakgoten in Nederland veel te verduren. Goed onderhoud is daarom belangrijk. Zo voorkom je verstoppingen, lekkages en bovendien dure reparaties. Een kapotte dakgoot zorgt er namelijk voor dat regenwater niet goed opgevangen wordt en het ontsnapt op plekken waar dat niet de bedoeling is. Zo loopt het water langs de muren van je woning en dat kan leiden tot vochtindringing in huis. Het is dan ook van belang je dakgoot zo snel mogelijk te repareren om dit soort problemen te vermijden.

Wanneer er water uit je dakgoot loopt of je het gevoel hebt dat er iets niet klopt aan je dakgoot, ga je op zoek naar de oorzaak van het probleem. Problemen die zich voor kunnen doen bij een kapotte dakgoot zijn:

Sommige problemen aan je dakgoot zijn makkelijk zelf op te lossen, zoals een verstopping. Dit zijn vaak vuil en bladeren die je uit de afvoer dient te verwijderen. In het geval van een lekkage of kapotte onderdelen is het van belang zo snel mogelijk een vakman in te schakelen. Met Dakwerken Garant ben je zeker van een correcte plaatsing. Wij zijn namelijk specialist in dakwerken en zorgen ervoor dat jouw dakgoot goed en snel gerepareerd of vervangen wordt.

Vraag direct een offerte aan

Dakinspectie t.w.v. €99,- nu tijdelijk GRATIS!

dakgoot coating

Om lekkages in uw dakgoot tegen te gaan gaan bieden wij de mogelijkheid om de dakgoten te laten coaten. Door middel van een zink coating met verharder wordt het verval van de dakgoten tegengegaan, waardoor de dakgoten weer vele jaren mee kunnen gaan. De voordelen van je dakgoot coaten:

Dakgoot repareren

drain plaatsen

Ieder jaar valt er weer veel blad en ander vuil in de dakgoten. Deze vuiligheid kan in de wintermaanden zorgen voor verstoppingen en overstromingen. Wij hebben hiervoor voor u de oplossing: het plaatsen van een dakgoot drain. Dit voorkomt dat er bladeren en ander vuil in de dakgoot terecht kan komen, waardoor ze schoon blijven. Hierdoor wordt de levensduur van uw dakgoten aanzienlijk verlengd en bespaart u tevens op de onderhoudskosten van uw dakgoten.

dakgoot vervangen

Het kan voorkomen dat uw dakgoot aan vervanging toe is. Vaak door slecht onderhoud. Voor ons is dit inmiddels een routineklusje en hebben daarom ook veel ervaring met het repareren en vervangen van dakgoten. Bij ons kunt u terecht voor dakgoten in alle beschikbare materialen (denk aan PVC, koper en zink). Zodra de keuze is gemaakt, plaatsen wij de dakgoot. Wij vervangen en schilderen tevens ook boeiboorden indien gewenst. 

Het renoveren van je dakgoot is vaak een tijdelijke oplossing. Een lek in je dakgoot is namelijk een voorbode op meer scheurtjes en lekken. Vooral bij grote en/of veel lekkages is het slim om je dakgoot te laten vervangen. Ook dakgoten ouder dan 25 jaar moeten vervangen worden bij schade, problemen zullen zich namelijk blijven opstapelen.

Dakgoot reparatie

kosten dakgoot repareren

De kosten voor het vervangen van een dakgoot verschillen per huis en zijn afhankelijk van verschillende factoren. De prijsopbouw bestaat namelijk voor een deel uit arbeid en een deel uit materialen. Daarnaast bepaalt de soort dakgoot ook de prijs, zo is een koperen of zinken dakgoot natuurlijk duurder dan een kunststof dakgoot. Ook het aantal meters van je dakgoot bepalen de totale prijs. Wil jij weten wat het repareren of vervangen van jouw dakgoot kost? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze werkwijze

Gratis Dakinspectie

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om een juiste inschatting te maken van de situatie.

Offerte op Maat

Zodra wij de situatie hebben ingeschat ontvang je van ons een offerte op maat.

Akkoord

Bij een akkoord gaan we zo snel mogelijk aan de slag op een door jou gekozen datum & tijdstip.

EEN GREEP UIT ONZE DIENSTEN

Daklekkage in Tilburg

Dakreparatie

Wij repareren platte daken, dakpannen en dakgoten

Dakdekker in Tilburg

Dak Vervangen

Wij vervangen zowel complete pannen als platte daken

Dakgoot reparatie

Dakgoten

Repareren, reinigen en coaten van alle soorten dakgoten

Dak vervangen Eindhoven

Schoorstenen

Kapotte schoorsteen? Wij repareren hem!

Call Now ButtonBel ons