Uw Dakdekker in Noord-Brabant

Direct contact?

dak vervangen

Heeft je dak zijn beste tijd gehad of is je dakleer verouderd en wil je jouw dak vervangen? Het vervangen van het dak is geen klus waar je echt op zit te wachten. Toch is een goed dak van essentieel belang voor je woning en wooncomfort. Een verouderd dak of dakbedekking kan leiden tot meer schade of lekkages en zorgt uiteindelijk voor hogere kosten. Is jouw dak toe aan vervanging of wil je jouw dakbedekking renoveren? Dan ben je bij onze specialisten aan het goede adres. Wij van Dakwerken Garant zijn professionals in dakrenovaties door Noord-Brabant. Met verschillende locaties verspreid door Brabant kunnen wij snel ter plaatse zijn voor een gratis dakinspectie inclusief vrijblijvende offerte voor het vervangen van je dak.

Dak vervangen

Vraag direct een offerte aan

Dakinspectie t.w.v. €99,- nu tijdelijk GRATIS!

pannendaken vervangen

Bij ons kan je terecht voor het vervangen van je pannendaken. Dakpannen zijn niet duur en hebben een lange levensduur waardoor je huis weer jarenlang wind- en waterbestendig is. Dit zorgt uiteindelijk voor een positief effect op de waarde van je huis. Als je pannendak in een dusdanig slechte conditie is dat het coaten van de pannen niet meer rendabel is, bieden wij de mogelijkheid om het gehele pannendak te vervangen. Zo nodig worden ook de panlatten en dakisolatie vervangen. 

Wij kunnen tevens alle soorten dakpannen in elke gewenste kleur leveren, waardoor deze perfect aansluiten bij de uitstraling die je graag ziet. 

voordelen pannendaken

Dakpannen vervangen
Plat dak vervangen

Platte daken vervangen

Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen of renoveren van platte- en licht hellende daken. Hiervoor maken we gebruik van bitumen dakbedekking, ook wel dakleer genoemd. Bitumen dakbedekking zijn rollen dakleer van hoogwaardige kwaliteit die gebruikt worden op allerlei verschillende soorten platte daken zoals op dakkapellen, schuurtjes en aan- en uitbouwen. Dit dakleer wordt in banen aangebracht door middel van branden. Dit kan gemakkelijk over de oude bedekking. Je kunt ook kiezen voor een complete renovatie. We verwijderen de oude bedekking en vervangen dit met nieuw dakleer. Indien je ook isolatie wil aanbrengen, kunt je het beste kiezen voor een complete renovatie.

voordelen bitumen dakbedekking

Plat dak vervangen

Dakrenovatie? combineer verschillende dakwerkzaamheden!

Als je dak aan vervanging toe is is er een kans dat andere delen van je dak ook gerenoveerd moeten worden. Het is dan ook de ideale gelegenheid deze dakwerkzaamheden samen met je dakrenovatie uit te voeren. Zo bespaar je kosten en ben je in één klap klaar met al je dakwerkzaamheden. Enkele werkzaamheden die je kunt combineren met je dakrenovatie zijn:

Schoorsteen: een schoorsteen kan door extreme weersinvloeden flink beschadigen. Het is dan ook aan te raden deze goed te onderhouden. Zo kun je je schoorsteen laten repareren, laten impregneren of schoorsteenkappen laten plaatsen.

Dakgoot: dakgoten krijgen door ons regenachtige klimaat flink wat te verduren. Goed onderhoud is daarom van belang. Je kunt ervoor kiezen om je dakgoot te coaten, een drain te plaatsen of om de gehele dakgoot te vervangen. Dit zorgt ervoor dat je jouw dakgoot weer jaren kunt gebruiken.

Dakisolatie: heb je nog geen dakisolatie? Of is jouw dakisolatie aan vervanging toe? Dan is het goed om hier tijdens een dakrenovatie goed naar te kijken. Het scheelt namelijk tijd en geld wanneer je de isolatie plaatst tijdens het renoveren van je dak. Door een goede dakisolatie blijft de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten.

kosten dak vervangen

Het is moeilijk een vaste prijs vast te stellen voor een dakrenovatie. De kosten verschillen namelijk enorm per dak. Zo ben je bijvoorbeeld goedkoper uit voor een renovatie van jouw platte dak, dan voor een dak met dakpannen. Daarnaast is het aantal vierkante meters van je dak ook belangrijk voor de totale kosten. Wil je graag weten wat de kosten zijn voor het vervangen van jouw dak? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op.

Onze werkwijze

Gratis Dakinspectie

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om een juiste inschatting te maken van de situatie.

Offerte op Maat

Zodra wij de situatie hebben ingeschat ontvang je van ons een offerte op maat.

Akkoord

Bij een akkoord gaan we zo snel mogelijk aan de slag op een door jou gekozen datum & tijdstip.

EEN GREEP UIT ONZE DIENSTEN

Dakinspectie

Wij controleren het dak op beschadigingen en zwakke plekken

dakreparatie

Dakreparatie

Wij repareren platte daken, dakgoten en dakpannen

Dakgoot reparatie

Dakgoten

Repareren, reinigen en coaten van alle soorten dakgoten

Dak vervangen Eindhoven

Schoorstenen

Kapotte schoorsteen? Wij repareren hem!

Call Now ButtonBel ons