Dak vervangen

Dakinspectie t.w.v. €99,- nu tijdelijk GRATIS!

Heeft je dak zijn beste tijd gehad of is je dakleer verouderd en wil je jouw dak vervangen? Het vervangen van het dak is geen klus waar je echt op zit te wachten. Toch is een goed dak van essentieel belang voor je woning en wooncomfort. Een verouderd dak of dakbedekking kan leiden tot meer schade of lekkages en zorgt uiteindelijk voor hogere kosten. Is jouw dak toe aan vervanging of wil je jouw dakbedekking renoveren? Dan ben je bij onze specialisten aan het goede adres. Wij van Dakwerken Garant zijn professionals in dakrenovaties door Noord-Brabant. Met verschillende locaties verspreid door Brabant kunnen wij snel ter plaatse zijn voor een gratis dakinspectie inclusief vrijblijvende offerte voor het vervangen van je dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ben je geïnteresseerd in het vervangen of renoveren van jouw dak? Vraag hier direct een gratis dakinspectie of een vrijblijvende offerte aan.

Je krijgt binnen 1 werkdag reactie.

Velden met een * zijn verplichte velden

Pannendaken vervangen

Bij ons kan je terecht voor het vervangen van je pannendaken. Dakpannen zijn niet duur en hebben een lange levensduur waardoor je huis weer jarenlang wind- en waterbestendig is. Dit zorgt uiteindelijk voor een positief effect op de waarde van je huis. Als je pannendak in een dusdanig slechte conditie is dat het coaten van de pannen niet meer rendabel is, bieden wij de mogelijkheid om het gehele pannendak te vervangen. Zo nodig worden ook de panlatten en dakisolatie vervangen. 

Wij kunnen tevens alle soorten dakpannen in elke gewenste kleur leveren, waardoor deze perfect aansluiten bij de uitstraling die je graag ziet. 

Voordelen pannendaken

Platte daken vervangen

Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen of renoveren van platte- en licht hellende daken. Hiervoor maken we gebruik van bitumen dakbedekking, ook wel dakleer genoemd. Bitumen dakbedekking zijn rollen dakleer van hoogwaardige kwaliteit die gebruikt worden op allerlei verschillende soorten platte daken zoals op dakkapellen, schuurtjes en aan- en uitbouwen. Dit dakleer wordt in banen aangebracht door middel van branden. Dit kan gemakkelijk over de oude bedekking. Je kunt ook kiezen voor een complete renovatie. We verwijderen de oude bedekking en vervangen dit met nieuw dakleer. Indien je ook isolatie wil aanbrengen, kunt je het beste kiezen voor een complete renovatie.

Voordelen Bitumen dakbedekking

Onze werkwijze bij het vervangen van je dak

Wij helpen je graag bij het vervangen van je dak. Onze werkwijze bij de dakvervanging bestaat uit drie stappen die onze vakkundige dakdekkers uitvoeren.

Dakinspectie

De experts van Dakwerken Garant komen graag bij je langs om u een vrijblijvend en professioneel advies te geven over de huidige staat van jouw dak en de beste oplossing voor het dak.

Schaderapport + Offerte

Als we de werkzaamheden die nodig zijn aan je dak in kaart hebben gebracht, ontvang je van ons een rapport en adviseren we je over de mogelijkheden. Zodra wij de situatie hebben ingeschat ontvangt je van ons een offerte op maat

Akkoord?

Nu kunnen de werkzaamheden aan het dak beginnen. Onze dakdekkers gaan zorgvuldig en vakkundig te werk om de werkzaamheden aan je dak zo goed mogelijk uit te voeren. We stoppen ook pas als de werkzaamheden voltooid zijn zodat jij de garantie hebt dat je dak weer jaren mee kan. 

Kosten

De kosten voor het vervangen van je dak of het renoveren van je dakbedekking zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters en/of het een complete renovatie betreft. Wij adviseren jou graag aan de hand van onze gratis dakinspectie. 

Dakwerken garant voor het vervangen van je dak?

Dakwerken garant voor het vervangen van je dak?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ben je geïnteresseerd in het vervangen of renoveren van jouw dak? Vraag hier direct een gratis dakinspectie of een vrijblijvende offerte aan.

Je krijgt binnen 1 werkdag reactie.

Velden met een * zijn verplichte velden

Call Now ButtonBel ons