Uw Dakdekker in Noord-Brabant

Direct contact?

Dakdekker Dakwerken Garant

Garantie voor Hoge Kwaliteit Dakwerken

wie zijn wij

Wij zijn een all-round dakdekkersbedrijf met gecertificeerd personeel voor al uw dakwerkzaamheden. Wij hebben passie voor ons vak en dat ziet u dan ook terug in het eindresultaat!

Ons werkgebied omvat heel Nederland en België, maar je vindt ons voornamelijk in de regio Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven en Amsterdam. Wij hechten veel waarde aan een snelle service. U wordt bij ons dan ook binnen één dag geholpen. Wat voor probleem u heeft aan uw dak, wij verhelpen deze op een vakkundige manier. 

WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Als all-round dakdekkersbedrijf kunt u bij ons terecht voor diverse diensten. Wij zijn gespecialiseerd in plat dak dakbedekking en pannendaken maar ook in reparaties van daklekkages, dakisolatie, dakreiniging en –coating en dakkapellen. Daarnaast helpen wij ook graag bij reparatie, onderhoud en vervanging van schoorstenen. Behalve dat kunt u bij ons ook terecht voor zonnepanelen. Een divers pakket aan diensten dus.

Neem vooral contact met ons op als u vragen heeft of een vrijblijvende offerte wil ontvangen. Laat hieronder uw gegevens achter en één van onze experts zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Ervaringen van onze klanten

Een nieuw dakkapel laten zetten. Zeer tevreden, eerste keer wat te laat maar toch mooi en goed werk achtergelaten, top! 👍🏻
Linda Wever
Schoorsteen geveegd . Alles netjes achtergelaten. En een goed stookadvies gegeven. Echt een aanrader!
Jan
Ik had een flinke lekkage aan mijn dakkapel. Die heeft garant verholpen. Nu 3 weken verder en geen water meer binnen. De volgende offerte is al weer aangevraagd. Ik ben tevreden.
Guido Davids

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Laat uw gegevens achter voor vragen en/of een vrijblijvende offerte.  Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

U kunt ons ook telefonisch bereiken op 040 – 2189 008

Call Now ButtonBel ons