Zonnepanelen

Dakwerken Garant bestaat al meer dan 15 jaar en heeft meer dan 1.000 vaste klanten door het gehele land heen. Sinds een aantal jaar is Dakwerken Garant ook actief in de regio Eindhoven met een vast team van dakspecialisten. 

Door de snel stijgende energieprijzen is het plaatsen van zonnepanelen een investering die al gauw zijn kosten terug verdiend. De steeds populairder wordende vorm van energie wordt tevens steeds voordeliger. Dakwerken Garant heeft inmiddels al jarenlange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen en adviseert u graag over de voordelen en plaatsing ervan.

Er zal met u worden afgesproken waar en hoeveel zonnepanelen er zullen worden geplaatst en na wederzijdse overeenstemming zullen wij met het plaatsen van de zonnepanelen beginnen. De zonnepanelen worden vakkundig en zorgvuldig geleverd en geplaatst.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Een van onze experts neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Zodra wij langs zijn gekomen weet u waar u aan toe bent. Wij plannen dan, indien gewenst, zo snel mogelijk een afspraak met u in om het euvel te verhelpen. In veel gevallen kunnen wij het direct voor u oplossen!

Neem contact met ons op

040 - 2189 008

Dominee van Ingenstraat 10
Hedel (Gelderland)
5321 HN – Nederland

Door de snel stijgende energieprijzen is het plaatsen van zonnepanelen een investering die al gauw zijn kosten terug verdiend.
Er zal met u worden afgesproken waar en hoeveel zonnepanelen er zullen worden geplaatst, na wederzijdse overeenstemming zullen we met het plaatsen van de zonnepanelen beginnen. De zonnepanelen worden vakkundig en zorgvuldig geleverd en geplaatst.
Het is tevens een goede vorm van groene stroom waar steeds meer huishoudens in Nederland voor kiezen.

[foogallery id=”270″]

Call Now ButtonDirect contact