Vogelschroot plaatsen

Dakwerken Garant bestaat al meer dan 15 jaar en heeft meer dan 1.000 vaste klanten door het gehele land heen. Sinds een aantal jaar is Dakwerken Garant ook actief in de regio Eindhoven met een vast team van dakspecialisten. 

Vogels en muizen nestelen zich graag en vaak onder de dakpannen. Dit veroorzaakt veel ongemakken zoals nare luchtjes, aantasting van de panlatten en dakisolatie. Deze problemen zijn te voorkomen door het plaatsen van een speciaal ontwikkelde vogelschroot. Deze maakt het onmogelijk voor vogels en muizen om onder de dakpannen te komen. Vermoedt u dat er ongedierte onder de pannen zit, twijfel dan niet en laat dan vogelschroten door ons plaatsen om problemen te voorkomen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Een van onze experts neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Zodra wij langs zijn gekomen weet u waar u aan toe bent. Wij plannen dan, indien gewenst, zo snel mogelijk een afspraak met u in om het euvel te verhelpen. In veel gevallen kunnen wij het direct voor u oplossen! 

Neem contact met ons op

040 - 2189 008

Dominee van Ingenstraat 10
Hedel (Gelderland)
5321 HN – Nederland

Call Now ButtonDirect contact