Schoorsteen Reparatie

hoogwaardige kwaliteit

schoorsteen optijd voegen

Laat uw schoorsteen op tijd voegen om nare situaties te voorkomen. Slecht voegwerk is namelijk een veel voorkomend probleem wat voor schade en zelfs gevaarlijke situaties kan zorgen. Denk daarbij aan lekkages en loszittende stenen die naar beneden kunnen vallen.

Vorst en extreme warmte zijn echte boosdoeners die ervoor zorgen dat beschadigde voegen verder kapot gaan. Door de voegen er volledig uit te slijpen/kappen en vervolgens opnieuw te voegen zijn de problemen verholpen en ziet de schoorsteen er weer als nieuw uit. Wij voeren ook gedeeltelijke voegwerkzaamheden uit.

Advies op maat

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Een van onze experts neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Zodra wij langs zijn gekomen weet u waar u aan toe bent. Wij plannen dan, indien gewenst, zo snel mogelijk een afspraak met u in om het euvel te verhelpen. In veel gevallen kunnen wij het direct voor u oplossen! 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Laat uw gegevens achter voor vragen en/of een vrijblijvende offerte.  Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 040 218 9008

Ervaringen van onze klanten

Een nieuw dakkapel laten zetten. Zeer tevreden, eerste keer wat te laat maar toch mooi en goed werk achtergelaten, top! 👍🏻
Linda Wever
Schoorsteen geveegd . Alles netjes achtergelaten. En een goed stookadvies gegeven. Echt een aanrader!
Jan
Ik had een flinke lekkage aan mijn dakkapel. Die heeft garant verholpen. Nu 3 weken verder en geen water meer binnen. De volgende offerte is al weer aangevraagd. Ik ben tevreden.
Guido Davids
Call Now ButtonDirect contact