Overige Diensten

Dakinspectie t.w.v. €99,- nu tijdelijk GRATIS!

Dak- reiniging en coating

Door het regenachtige klimaat in ons land verweerd het pannendak in een snel tempo, met als gevolg groene aanslag en mos op de dakpannen. Door het regelmatig laten reinigen van uw pannendak door middel van hogedrukreiniging en/of zandstralen, voorkomt u deze problemen.

Naast het reinigen van het dak bieden wij ook de mogelijkheid om uw pannendak te laten coaten. Nadat wij het dak hebben gereinigd behandelen we de dakpannen met speciale dakcoating. De dakpannen worden voorzien van een beschermlaag waardoor ze een langere levensduur krijgen. Bovendien ziet het dak er als nieuw uit. Dat voor aanzienlijk minder kosten dan wanneer u een compleet nieuw pannendak laat leggen.

Nokreparatie

Loszittende en beschadigde nokvorsten zijn een veel voorkomend probleem dat jaarlijks voor veel schade zorgt in Nederland. Wij van Dakwerken Garant hebben jarenlange ervaring met het repareren en vernieuwen van de nok op uw dak. 

Denk daarbij aan bijvoorbeeld lekkages of naar beneden vallende nokpannen. Wij kunnen de nokvorsten weer voor u vastzetten met de speciaal ontwikkelde kunststof dakmortel (flexim). Zo nodig kunnen we de kapotte nokpannen ook vervangen en afvoeren.

Vogelschroot plaatsen

Vogels en muizen nestelen zich graag en vaak onder de dakpannen. Dit veroorzaakt veel ongemakken zoals nare luchtjes, aantasting van de panlatten en dakisolatie. Deze problemen zijn te voorkomen door het plaatsen van een speciaal ontwikkelde vogelschroot. Deze maakt het onmogelijk voor vogels en muizen om onder de dakpannen te komen.

Vermoedt u dat er ongedierte onder de pannen zit, twijfel dan niet en laat dan vogelschroten door ons plaatsen om problemen te voorkomen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Vraag hier direct een gratis dakinspectie of een vrijblijvende offerte aan.

U krijgt binnen 1 werkdag reactie.

Velden met een * zijn verplichte velden

Onze werkwijze

Gratis Dakinspectie

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om een juiste inschatting te maken van de situatie

Vrijblijvende Offerte

Zodra wij de situatie hebben ingeschat ontvangt u van ons een offerte op maat

Akkoord

Bij een akkoord gaan we zo snel mogelijk aan de slag op een door u gekozen datum & tijdstip.

Bel ons