Uw Dakdekker in Noord-Brabant

Direct contact?

overige diensten

dakreiniging & coating

Door het regenachtige klimaat in ons land wordt ons pannendak in de loop der tijd aangetast door mosvorming, kalkaanslag, algen en vogeluitwerpselen. Door het regelmatig laten reinigen van uw pannendak verleng je de levensduur van je dak én krijgt je dak weer een mooie uitstraling. Tijdens het reinigen van het dak wordt er ook gekeken naar de staat van je dak. Zo kunnen enkele problemen vroegtijdig worden opgemerkt, denk hierbij aan:

Naast het reinigen van het dak bieden wij ook de mogelijkheid om uw pannendak te laten coaten. Nadat wij het dak hebben gereinigd behandelen we de dakpannen met speciale dakcoating. De dakpannen worden voorzien van een beschermlaag waardoor ze vuil en water afstoten. Zo kan er zich geen hardnekkig mos of algen op de dakpannen hechten. Daarnaast voorkomt een coating ook een aantal andere gebreken, namelijk:

Bovendien ziet het dak er als nieuw uit. En dat voor aanzienlijk minder kosten dan wanneer u een compleet nieuw pannendak laat leggen.

Vraag direct een offerte aan

Dakinspectie t.w.v. €99,- nu tijdelijk GRATIS!

Nokvorsten reparatie

nokvorsten reparatie

Loszittende en beschadigde nokvorsten zijn een veel voorkomend probleem dat jaarlijks voor veel schade zorgt in Nederland. Wij van Dakwerken Garant hebben jarenlange ervaring met het repareren en vernieuwen van de nok op uw dak. 

Denk daarbij aan bijvoorbeeld lekkages of naar beneden vallende nokpannen. Wij kunnen de nokvorsten weer voor u vastzetten met de speciaal ontwikkelde kunststof dakmortel (flexim). Zo nodig kunnen we de kapotte nokpannen ook vervangen en afvoeren.

vogelschroot plaatsen

Vogels en muizen nestelen zich graag en vaak onder de dakpannen. Dit veroorzaakt veel ongemakken zoals nare luchtjes, aantasting van de panlatten en dakisolatie. Deze problemen zijn te voorkomen door het plaatsen van een speciaal ontwikkelde vogelschroot. Deze maakt het onmogelijk voor vogels en muizen om onder de dakpannen te komen.

Vermoedt u dat er ongedierte onder de pannen zit, twijfel dan niet en laat dan vogelschroten door ons plaatsen om problemen te voorkomen.

Onze werkwijze

Gratis Dakinspectie

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om een juiste inschatting te maken van de situatie.

Offerte op Maat

Zodra wij de situatie hebben ingeschat ontvang je van ons een offerte op maat.

Akkoord

Bij een akkoord gaan we zo snel mogelijk aan de slag op een door jou gekozen datum & tijdstip.

EEN GREEP UIT ONZE DIENSTEN

Daklekkage in Tilburg

Dakreparatie

Wij repareren platte daken, dakpannen en dakgoten

Dakdekker in Tilburg

Dak Vervangen

Wij vervangen zowel complete pannen als platte daken

Dakgoot reparatie

Dakgoten

Repareren, reinigen en coaten van alle soorten dakgoten

Dak vervangen Eindhoven

Schoorstenen

Kapotte schoorsteen? Wij repareren hem!

Bel ons