Nok reparatie

Dakwerken Garant bestaat al meer dan 15 jaar en heeft meer dan 1.000 vaste klanten door het gehele land heen. Sinds een aantal jaar is Dakwerken Garant ook actief in de regio Eindhoven met een vast team van dakspecialisten. 

Loszittende en beschadigde nokvorsten zijn een veel voorkomend probleem dat jaarlijks voor veel schade zorgt in Nederland. Wij van Dakwerken Garant hebben jarenlange ervaring met het repareren en vernieuwen van de nok op uw dak. 

Denk daarbij aan bijvoorbeeld lekkages of naar beneden vallende nokpannen. Wij kunnen de nokvorsten weer voor u vastzetten met de speciaal ontwikkelde kunststof dakmortel (flexim). Zo nodig kunnen we de kapotte nokpannen ook vervangen en afvoeren. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Een van onze experts neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Zodra wij langs zijn gekomen weet u waar u aan toe bent. Wij plannen dan, indien gewenst, zo snel mogelijk een afspraak met u in om het euvel te verhelpen. In veel gevallen kunnen wij het direct voor u oplossen!

Neem contact met ons op

040 - 2189 008

Dominee van Ingenstraat 10
Hedel (Gelderland)
5321 HN – Nederland

Loszittende en beschadigde nokvorsten zijn een veel voorkomend probleem die jaarlijks voor veel schade zorgt in Nederland.
Denk daarbij aan bijvoorbeeld lekkages of naar beneden vallende nokpannen. Wij kunnen de nokvorsten weer voor u vastzetten met de speciaal ontwikkelde kunststof dakmortel (flexim) Zo nodig kunnen we de kapotte nokpannen ook vervangen.

[foogallery id=”258″]

Call Now ButtonDirect contact