Dakreiniging en Dakcoating

Dakwerken Garant bestaat al meer dan 15 jaar en heeft meer dan 1.000 vaste klanten door het gehele land heen. Sinds een aantal jaar is Dakwerken Garant actief in de regio Eindhoven met een vast team van dakspecialisten. 

Door het regenachtige en vochtige klimaat in ons land verweerd het pannendak in een razendsnel tempo, met als gevolg dat groene aanslag en mos zich vormen op de dakpannen. 

Door het regelmatig laten reinigen van uw pannendak door middel van hogedrukreiniging en/of zandstralen, voorkomt u deze problemen en verbetert u tevens het aangezicht van de woning. Naast het reinigen van het dak bieden wij ook de mogelijkheid om uw pannendak te laten coaten. Nadat wij het dak hebben gereinigd behandelen we de dakpannen met speciale dakcoating. Vooral bij oude en slechte daken is dit aan te raden. De dakpannen worden voorzien van een beschermlaag waardoor ze weer een langere levensduur krijgen en dus jaren langer meegaan. 

Een bijkomend voordeel is dat het dak er weer als nieuw uitziet en dat voor aanzienlijk minder kosten dan wanneer u een compleet nieuw pannendak laat leggen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Een van onze experts neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Zodra wij langs zijn gekomen weet u waar u aan toe bent. Wij plannen dan, indien gewenst, zo snel mogelijk een afspraak met u in om het euvel te verhelpen. In veel gevallen kunnen wij het direct voor u oplossen!

Neem contact met ons op

040 - 2189 008

Dominee van Ingenstraat 10
Hedel (Gelderland)
5321 HN – Nederland

Call Now ButtonDirect contact