Uw Dakdekker in Noord-Brabant

Direct contact?

Dakkapellen

Dakwerken Garant bestaat al meer dan 15 jaar en heeft meer dan 1.000 vaste klanten door het gehele land heen. Sinds een aantal jaar is Dakwerken Garant actief in de regio Eindhoven met een vast team van dakspecialisten. 

Heeft u ook genoeg van die krappe en donkere zolder, en wilt op een eenvoudige manier meer licht en ruimte boven in uw woning? Dan is het plaatsen van een dakkapel de ideale oplossing! Dakwerken Garant heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van dakkapellen van hoge kwaliteit. 

Zowel de kant en klare dakkapellen als de speciaal voor u op maat gemaakte modellen kunnen wij bij u thuis afleveren én monteren. Door onze jarenlange ervaring met het plaatsen van alle soorten en maten dakkapellen is elk denkbaar model en formaat dakkapel mogelijk bij ons. Wij staan immers voor een hoge klanttevredenheid en de hoogste kwaliteit. 

Ook voor renovatie klussen aan bestaande dakkapellen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Een van onze experts neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Zodra wij langs zijn gekomen weet u waar u aan toe bent. Wij plannen dan, indien gewenst, zo snel mogelijk een afspraak met u in om het euvel te verhelpen. In veel gevallen kunnen wij het direct voor u oplossen! 

Neem contact met ons op

040 - 2189 008

Dominee van Ingenstraat 10
Hedel (Gelderland)
5321 HN – Nederland

Bel ons