Dakinspectie

Dakinspectie

Dakwerken Garant bestaat al meer dan 15 jaar en heeft meer dan 1.000 vaste klanten door het gehele land heen. Sinds een aantal jaar is Dakwerken Garant actief in de regio Eindhoven met een vast team van dakspecialisten. 

Een dakinspectie gaat als volgt, er komt iemand bij u langs, gaat het dak op en kijkt naar kapotte dakpannen en kijkt de dakgoten na op lekkages en zwakke plekken. Vervolgens worden de schoorstenen gecontroleerd op scheuren en kapotte stenen. De bovenplaat van de schoorsteen, de voegen, en de bijbehorende schoorsteenpijpen in en op de schoorsteen worden ook bekeken.

Tevens wordt het loodwerk van de schoorstenen en dakkapellen gecontroleerd op scheurtjes. De dakbedekking van dakkapellen en evt. schuur/aanbouw wordt gecontroleerd op slijtage en tevens wordt er gecontroleerd of de afvoer niet lekt. Na het inspecteren van het dak worden de eventuele mankementen aan u doorgegeven en wordt met u besproken welke reparatie mogelijkheden- en bijbehorende kosten er zijn. Bij een eventuele reparatie door ons krijgt u het bedrag van de dakinspectie in mindering gebracht op de reparatiekosten.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Een van onze experts neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Zodra wij langs zijn gekomen weet u waar u aan toe bent. Wij plannen dan, indien gewenst, zo snel mogelijk een afspraak met u in om het euvel te verhelpen. In veel gevallen kunnen wij het direct voor u oplossen!

Neem contact met ons op

040 - 2189 008

Dominee van Ingenstraat 10
Hedel (Gelderland)
5321 HN – Nederland

Call Now ButtonBel ons nu!