Uw Dakdekker in Noord-Brabant

Direct contact?

Dakgoot vervangen

Dakwerken Garant bestaat al meer dan 15 jaar en heeft meer dan 1.000 vaste klanten door het gehele land heen. Sinds een aantal jaar is Dakwerken Garant ook actief in de regio Eindhoven met een vast team van dakspecialisten. 

Het kan voorkomen dat uw dakgoot aan vervangen toe is. Zoals alles eens slaat is dat helaas ook bij uw dakgoot. In sommige gevallen is het tevens niet meer rendabel om de dakgoot te repareren of te renoveren, waardoor het vervangen van uw dakgoot niet te voorkomen is. 

Dakwerken Garant heeft jarenlange ervaring met het repareren en vervangen van dakgoten en wij leveren en plaatsen dakgoten in alle beschikbare materialen (denk aan PVC, koper en zink). Zodra de keuze is gemaakt, plaatsen wij de dakgoot en verstevigen wij hem. Ook het repareren en vervangen van de boeiboorden kunnen wij voor u doen, evenals het schilderen ervan.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Een van onze experts neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Zodra wij langs zijn gekomen weet u waar u aan toe bent. Wij plannen dan, indien gewenst, zo snel mogelijk een afspraak met u in om het euvel te verhelpen. In veel gevallen kunnen wij het direct voor u oplossen!

Bel ons