Uw Dakdekker in Noord-Brabant

Direct contact?

Dakgoot drain plaatsen

Dakwerken Garant bestaat al meer dan 15 jaar en heeft meer dan 1.000 vaste klanten door het gehele land heen. Sinds een aantal jaar is Dakwerken Garant ook actief in de regio Eindhoven met een vast team van dakspecialisten. 

Elk jaar valt er weer veel blad en ander vuil in de dakgoten. Deze vuiligheid kan in de wintermaanden zorgen voor lekkages. Wij hebben hiervoor voor u de oplossing: het plaatsen van een dakgoot drain. Dit voorkomt dat er bladeren en ander vuil in de dakgoot terecht kan komen, waardoor ze schoon blijven. Hierdoor wordt de levensduur van uw dakgoten aanzienlijk verlengd en bespaart u tevens op de onderhoudskosten van uw dakgoten.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Een van onze experts neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Zodra wij langs zijn gekomen weet u waar u aan toe bent. Wij plannen dan, indien gewenst, zo snel mogelijk een afspraak met u in om het euvel te verhelpen. In veel gevallen kunnen wij het direct voor u oplossen!

Bel ons