Uw Dakdekker in Noord-Brabant

Direct contact?

Dakgoot Coaten

Dakwerken Garant bestaat al meer dan 15 jaar en heeft meer dan 1.000 vaste klanten door het gehele land heen. Sinds een aantal jaar is Dakwerken Garant ook actief in de regio Eindhoven met een vast team van dakspecialisten. 

Door het regenachtige klimaat in ons land hebben de dakgoten helaas veel te verduren. In de loop der jaren kan het zijn dat uw dakgoten daardoor steeds zwakker en dunner zijn geworden, met als gevolg lekkages in de dakgoot.

 

Om dit probleem tegen te gaan bieden wij van Dakwerken Garant de mogelijkheid om de dakgoten te laten coaten. Door Middel van een zink coating met verharder wordt het verval van de dakgoten tegengegaan, waardoor de dakgoten weer vele jaren mee kunnen gaan. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Een van onze experts neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Zodra wij langs zijn gekomen weet u waar u aan toe bent. Wij plannen dan, indien gewenst, zo snel mogelijk een afspraak met u in om het euvel te verhelpen. In veel gevallen kunnen wij het direct voor u oplossen! 

 

Bel ons