Uw Dakdekker in Noord-Brabant

Direct contact?

Dak isolatie

Dakwerken Garant bestaat al meer dan 15 jaar en heeft meer dan 1.000 vaste klanten door het gehele land heen. Sinds een aantal jaar is Dakwerken Garant actief in de regio Eindhoven met een vast team van dakspecialisten.

Met een goede dakisolatie kunt u veel besparen op de stookkosten en houdt u de warmte in de zomer buiten de deur. Vooral door de stijgende energiekosten is dit een investering die zichzelf snel terugverdiend. Bij Dakwerken Garant kan er worden gekozen uit verschillende isolatiematerialen zoals glas- of steenwol, tempex platen (piepschuim) of de kwalitatief unieke Unidek platen.

U krijgt van ons goede en vakkundige uitleg over de isolatiewaarde van de desbetreffende materialen en welke u het beste toe kan passen op uw woning. Het aanbrengen gebeurt natuurlijk uiterst zorgvuldig en met de professionaliteit zoals men van ons gewend is.

 

Voor een professionele isolatie van uw platte of hellende dak stuurt u ons een bericht via het contactformulier hieronder. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Zodra wij langs zijn gekomen weet u waar u aan toe bent. Wij plannen dan, indien gewenst, zo snel mogelijk een afspraak met u in om het euvel te verhelpen. In veel gevallen kunnen wij het direct voor u oplossen! 

 

Bel ons