Bitumen Dakbedekking

Bitumen Dakbedekking

Dé oplossing voor platte daken

DAKREPARATIE OF DAKRENOVATIE

Wij van Dakwerken Garant uit Eindhoven zijn gespecialiseerd in bitumen dakbedekking. Bitumen dakbedekking zijn rollen dakleer van hoogwaardige kwaliteit die gebruikt worden op allerlei verschillende soorten platte daken. Denk aan dakkapellen, schuren en aan- en uitbouwen. Het aanbrengen van bitumen dakbedekking gaat door middel van branden.

Bij een dakreparatie of dakrenovatie van het dak kan er worden gekozen om direct over het bestaande dak te branden of om eerst een onderlaag aan te brengen en daar overheen te branden. Ook kan er in overleg dakisolatie onder aangebracht worden.

bitumen dakbedekking

Jaarlijkse controle

Het jaarlijks laten controleren van de bitumen dakbedekking door een expert kan u veel narigheid zoals lekkages besparen, en worden problemen tijdig opgemerkt en waar nodig gerepareerd of vernieuwd.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Een van onze experts neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Zodra wij langs zijn gekomen weet u waar u aan toe bent. Wij plannen dan, indien gewenst, zo snel mogelijk een afspraak met u in om het euvel te verhelpen. In veel gevallen kunnen wij het direct voor u oplossen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Laat uw gegevens achter voor vragen en/of een vrijblijvende offerte.  Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 040 218 9008

Ervaringen van onze klanten

Een nieuw dakkapel laten zetten. Zeer tevreden, eerste keer wat te laat maar toch mooi en goed werk achtergelaten, top! 👍🏻
Linda Wever
Schoorsteen geveegd . Alles netjes achtergelaten. En een goed stookadvies gegeven. Echt een aanrader!
Jan
Ik had een flinke lekkage aan mijn dakkapel. Die heeft garant verholpen. Nu 3 weken verder en geen water meer binnen. De volgende offerte is al weer aangevraagd. Ik ben tevreden.
Guido Davids
Call Now ButtonBel ons nu!